تحقیق-نقش-ن-در-انتخاب-الگوهاي-مصرف-غذاﻳﻰ-و-ارائه-راهکارهاي-ﻣﺤﻴط-زﻳستي
تحقیق نقش ن در انتخاب الگوهاي مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهاي ﻣﺤﻴط زﻳستي
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 190
حجم فایل: 9715 کیلوبایت
قیمت: 10900 تومان

توضیحات:
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت محیط زیست با عنوان نقش ن در انتخاب الگوهاي مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهاي ﻣﺤﻴط زیستی(مطالعه موردی در منطقه 6 تهران)، در قالب فایل word و در حجم 190 صفحه.



چکيده:



يکي از
بحرانهاي زيست محيطي مسئله انتخاب الگوهاي نامناسب مصرف و در واقع مصرف بي
رويه است. افزايش مصرف به معني افزايش ضايعات و آلودگي محيط زيست است و غذا يکي از
مهمترين بخشهاي اقتصادي است، که توليد آن به اندازه کافي بستگي به توليد در بخش
کشاورزي و روند افزايش جمعيت دارد.



 ن مي توانند به عنوان همسر، مادر، مدير، و
برنامه ريز خانواده و کسي که نقش اصلي را در تنظيم خريد و چگونگي مصرف بعهده دارد
و نيز بعنوان مربي و فرهنگساز نسل آينده نقش بسيار مهمي در تغيير الگوي مصرف غذايي
و در نتيجه کاهش آلودگي محيط زيست داشته باشد.



در اين
تحقيق محقق بدنبال اهداف اصلي خويش يعني افزايش نقش ن در انتخاب الگوهاي مصرف
غذايي مناسب و نهايتا کاهش فشار وارد بر محيط زيست به علت الگوهاي بي رويه مصرف مي
باشد.



جامعه
آماري در اين تحقيق ، ن منطقه ٦تهران مي باشند که تعداد ١١۰۵٧نفر را تشکيل مي
دهند. افراد نمونه به حجم ٣۲۵ نفر بر اساس نمونه گيري چند مرحله اي خوشه اي تصادفي
انتخاب شدند. به منظور آزمون فرضيه هاي تحقيق، پرسشنامه ويژه اي براي کسب اطلاعات
تهيه  شده که براي بررسي صحت و سقم فرضيات
تحقيق از آزمون کي دو و اسپيرمن استفاده گرديد و نتايج آن اينچنين بيان گرديد.
مطابق نظر پاسخگويان در مورد فرضيه اول با توجه به اينکه ضرائب ۲٦٣
/۰و
۲۲٣
/۰ از مقدار جدول ١۴٨/۰ بيشتر است بين سطح سواد و نوع
الگوي مصرف غذا ،رابطه معني دار وجود دارد،

يعني هرچه ميزان تحصيلات ن افزايش مي يابد، ميزان آشنايي آنان با الگوهاي مصرف
غذايي افزايش مي يابد.همچنين با توجه به اينکه اکثر پاسخها ۲/٣۴
درصد در مورد ارتباط سن با
الگوي مصرف غذا به سمت گزينه متوسط بوده ، پس ارتباط معني داري بين ايندو وجود
ندارد. در مورد رابطه شاغل بودن ن و نوع الگوي مصرف ٣/٦۸ درصد به سمت گزينه هاي
خيلي زياد و زياد گرايش داشته و کي دو بدست آمده ٧٧/١٣٨ از مقدار جدول بزرگتر است ،
پس رابطه معني دار مي باشد. در مورد تاثير نقش ن در اقتصاد خانواده در زمينه
الگوي مصرف غذا پاسخها به سمت گزينه خيلي زياد گرايش داشته و در مورد تاثير نقش
ن بدون همکاري دولت در الگوي مصرف غذا با توجه به مقادير کي دو بدست
آمده٦۴٦/۴۲۴و ۵۲٣/۲١٦ از مقدار جدول بزرگتر است، پس نقش ن به تنهايي نمي تواند
موثر باشد.
 بين آموزش ن و کاهش ميزان پسماندها و کاهش در
اسراف مواد غذايي و کاهش مشکلات زيست محيطي 
ارتباط معني دار وجود دارد  ،  همپنين هر چه سواد تغذيه اي ن بيشتر باشد
وضعيت تغذيه و سلامت خانواده بهتر مي شود. بين نقش ن و سلامت غذاي مصرفي ارتباط
معنا دار وجود دارد. بين  افزايش درآمد و
بهبود در وضعيت تغذيه  خانواده ارتباط معنا
دار وجود دارد.



در آخر
به ارائه پيشنهاد در دو بخش مجزا ، يعني پيشنهاداتي براي دولت و ن پرداخته شده
است.




فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول- کلیات
١‐١‐ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف
١‐١‐١‐بیان مسئله
١‐١‐٢‐فرضیه
١‐١‐٣‐ضرورت و اهمیت تحقیق
١‐١‐۴‐اهداف
١‐١‐۴‐١‐اهداف اصلی
١‐١‐۴‐٢‐اهداف فرعی
١‐١‐۵‐متغیرها
١‐١‐۶‐محدودیت های تحقیق
١‐۲-تعاریف نظری و عملیاتی
١‐۲‐١‐تعاریف نظری
١‐۲‐۲‐تعاریف عملیاتی
١‐٣‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف
١‐٣‐١‐تاریخچه تغذیه و الگوی مصرف در جهان
١‐٣‐١‐١‐تغییر دادن الگوی مصرف از نظر دستور کار
١‐٣‐١‐۲‐افزایش دسترسی به غذا و تغذیه از نظر دستور کار
١‐٣‐١‐٣‐اهمیت موضوع تغذیه و ن از دیدگاه کنفرانسهای بین المللی
١‐٣‐۲‐ تاریخچه تغذیه در ایران
١‐٣‐۲‐ ١‐اهمیت الگوی مصرف غذا در برنامه های توسعه کشور
١‐۴‐فیزیولوژی تغذیه
١‐۴‐١‐الگوی تغذیه
١‐۴‐٢‐جریان تولید و تغذیه
١‐۴‐٢‐١‐تعریف تغذیه
١‐۴‐٢‐٢‐ماده مغذی
١‐۴‐٢‐٣‐سوء تغذیه
١‐۴‐٢‐۴‐تغذیه متعادل
١‐۴‐٢‐۵‐عادات غلط غذایی
١‐۴‐٢‐۶‐کربوهیدراتها
١‐۴‐٢‐٧‐پروتئینها
١‐۴‐٢‐٨‐چربیها
١‐۴‐٢‐۹‐ویتامینها
١‐۴‐٢‐١۰‐عناصر معدنی
١‐۴‐٣‐تحقیق و توسعه
١‐۴‐٣‐١‐صنایع غذایی ایران
١‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی تولید و مصرف غذا
١‐۴‐۴‐١‐اثرات زیست محیطی کشاورزی
١‐۴‐۴‐۲‐اثرات زیست محیطی تولید محصولات دامی
١‐۴‐۴‐٣‐اثرات زیست محیطی فاز فرایند مواد غذایی
١‐۴‐۴‐۴‐اثرات زیست محیطی مصرف کننده
١‐۵‐بررسی تغذیه در ابعاد فرهنگی, اقتصادی, اجتماعی
١‐۵‐١‐اثرات توسعه فرهنگی بر تغذیه
١‐۵‐١‐١‐الگوهای فرهنگی غذا
١‐۵‐۲‐اثرات توسعه اقتصادی
١‐۵‐۲‐١‐اقتصاد مواد غذایی
١‐۵‐۲‐۲- دامنه امنیت غذایی در ایران و جهان
١‐۵‐۲‐٣‐اثرات توسعه اقتصادی بر تغذیه
١‐۵‐۲‐۴‐اثرات تغذیه بر توسعه اقتصادی
١‐۵‐۲‐۵‐ارزشیابی ت تغذیه در کلان اقتصاد
١‐۵‐۲‐۶‐بحران افزایش قیمت مواد غذایی
١‐۵‐۲‐٧‐رابطه بین درآمد و مصرف
١‐۵‐۲‐٨‐الگوی مصرف مواد غذایی
١‐۵‐۲‐۹‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای ثروتمند
۲‐۵‐۲‐١۰‐ویژگی الگوی مصرف در کشورهای فقیر
١‐۵‐۲‐١١‐وضعیت الگوی مصرف در ایران
١‐۵‐۲‐١۲‐روند مصرف سرانه مواد غذایی در کشور
١‐۵‐۲‐١٣‐موادغذایی و روند عرضه سرانه آنها
١‐۵‐۲‐١۴‐روند تولید محصولات کشاورزی
١‐۵‐۲‐١۵- وضعیت تولید و مصرف مواد غذایی
١‐۵‐۲‐١۶‐کیفیت الگوی تولید و مصرف
١‐۵‐۲‐١٧‐مرکز ثقل تولید محصولات کشاورزی در کشور
١‐۵‐۲‐١۸‐تصویری از تولید موادغذایی در کشور
١‐۵‐۲‐١۹‐بررسی وضعیت عرضه محصولات کشاورزی و تاثیر آن در الگوی مصرف مواد غذایی در ایران
١‐۵‐۲‐۲۰‐استراتژی کاهش ضایعات , وضعیت ایران و ارائه راهکارها
١‐۵‐٣‐ اثرات اجتماعی
١‐۵‐٣‐١‐رشد جمعیت وغذا
١‐۵‐٣‐۲‐ت عصر کمیابی غذا
١‐۵‐٣‐٣‐چشم انداز آینده غذا
١‐۵‐٣‐۴‐اثرات بهبود تغذیه بر سطح نیروی انسانی
١‐۵‐٣‐۵‐اثرات سوء تغذیه بر توسعه اجتماعی
١‐۵‐٣‐۶‐تاثیر عوامل اجتماعی بر الگوی مصرف موا غذایی و نقش خانواده
١‐۶‐ ن
١‐۶‐١‐ن و توسعه پایدار در دستور کار
١‐۶‐١‐١‐ نقش ن در تغییر الگوی مصرف
١‐۶‐١‐۲‐ راهکارهای کاهش مصرف
١‐۶‐١‐٣‐نقش آموزش ن در تغییر الگوی مصرف
١‐۶‐١‐۴‐توانمند سازی ن در الگوها و نحوه مصرف
١‐۶‐۲‐نقش ن در کاهش آلودگی محیط زیست, کاهش جمعیت, کمبود مواد غذایی وکمبود آب)
١‐۶‐٣‐ نقش ن در تغییرات در الگوی مصرف غذایی و سلامت کودکان
فصل دوم – مواد و روشها
۲‐١‐ویژگی منطقه ۶ تهران
۲‐۲‐روش تحقیق
۲‐۲‐١‐نوع تحقیق
۲‐۲‐۲‐ جامعه آماری
۲‐۲‐٣‐ نمونه آماری
۲‐۲‐٣‐١‐حجم نمونه
۲‐۲‐٣‐۲‐ روش نمونه گیری
۲‐٣‐ابزار گردآوری اطلاعات
۲‐٣‐١- مشخصات پرسشنامه
۲‐٣‐۲- روایی و پایایی پرسشنامه
فصل سوم- نتایج
٣‐١‐ آمار توصیفی
٣‐١‐١- توزیع سن پاسخگویان
٣‐١‐۲- توزیع وضع تاهل پاسخگویان
٣‐١‐٣- سطح تحصیلات پاسخگویان
٣‐١‐۴- توزیع وضعیت شغل پاسخگویان
٣‐١‐۵- توزیع وضعیت درآمد ماهیانه(خانوار)پاسخگویان
٣‐۲‐ آمار استنباطی
٣‐۲‐١‐پاسخ به فرضیه اول ( بین نقش ن و نحوه استفاده در الگوهای مصرف غذایی
رابطه وجود دارد.)
٣‐۲‐١‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا سطح سواد ن در اصلاح الگوهای مصرف غذایی نقش موثر دارد؟)
٣‐۲‐١‐۲‐پاسخ به سوال ۲( آیا بین سن ن و نوع الگوهای مصرف غذایی رابطه وجود دارد؟)
٣‐۲‐١‐٣‐پاسخ به سوال ٣( آیا ن می توانند با انتخاب الگوهای مصرف غذایی مناسب در اقتصاد خانواده تاثیرگذار باشند؟)
٣‐۲‐١‐۴‐پاسخ به سوال ۴( آیا نقش ن به تنهایی و بی پشتوانه دولت می تواند در الگوی مصرف غذا تاثیرگذار باشد؟)
٣‐۲‐١‐۵‐پاسخ به سوال ۵( آیا شاغل بودن ن در الگوی مصرف غذایی خانواده می تواند تاثیرگذار باشد؟)
٣‐۲‐۲‐پاسخ به فرضیه دوم ( بین نقش ن و کاهش در مصرف (آب, انرژی, پسماند, غذا) رابطه وجود دارد؟)
٣‐۲‐۲‐١‐پاسخ به سوال ١( آیا بین آموزش ن و نوع الگوی مصرف( غذا,آب , انرژی .) ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐۲‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا بین آموزش ن و کاهش در اسراف مواد غذایی ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐۲‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین آموزش ن و کاهش تولید پسماندها ارتباط برقرار است؟ )
٣‐۲‐۲‐۴‐ پاسخ به سوال ۴( آیا بین آموزش ن و کاهش مشکلات زیست محیطی رابطه برقرار است؟ )
٣‐۲‐٣‐ پاسخ به فرضیه سوم ( بین نقش ن در بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است.)
٣‐۲‐٣‐١‐ پاسخ به سوال ١( آیا بین افزایش درآمد خانواده و بهبود وضعیت تغذیه ارتباط برقرار است؟)
٣‐۲‐٣‐۲‐ پاسخ به سوال ۲( آیا سطح سواد تغذیه ای ن در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کودکان و خانواده نقش مؤثر دارد؟)
٣‐۲‐٣‐٣‐ پاسخ به سوال ٣( آیا بین نقش ن و سلامت غذای مصرفی در خانواده ارتباط وجود دارد؟)
فصل چهارم- نتیجه گیری و پیشنهادات
۴‐١‐ بحث و نتیجه گیری
۴‐١‐١‐ مقدمه
۴‐١‐٢‐بحث و نتیجه گیری پرسشنامه
۴‐١‐٢‐١- نتیجه گیری از فرضیه اول و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐۲- نتیجه گیری از فرضیه دوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐٣- نتیجه گیری از فرضیه سوم و سوالات پژوهشی مربوطه
۴‐١‐٢‐۴- نتیجه گیری از سوالات مربوط به میزان مصرف مواد غذایی
۴‐۲‐پیشنهادات
۴‐۲‐١‐نقش دولت
۴‐۲‐١‐١‐ پیشنهاداتی برای دولت در ارائه برنامه های آموزشی
۴‐۲‐١‐۲‐سایر فعالیتهای مؤثر دولت در زمینه الگوی مصرف غذا
۴‐۲‐۲‐نقش ن
۴‐۲‐۲‐١‐پیشنهادات برای ن
پیوست
پیوست الف- پرسشنامه در خصوص نقش ن در اصلاح الگوهای مصرف غذایی
منابع
منابع فارسی
منابع انگلیسی
اینترنت
چکیده انگلیسی
فهرست جداول

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.


اسرا 22 مصرف ,ن ,نقش ,تغذیه ,غذایی ,الگوی ,الگوی مصرف ,ن در ,نقش ن ,به سوال ,ن و ,سوالات پژوهشی مربوطه ,بهبود وضعیت تغذیه ,زیست محیطی تولید ,تغذیه ارتباط برقرارمنبع

پاورپوینت سیستم های خبره

پاورپوینت (تحقیق) تبیین مدیریت دانش و رابطه آن با اثر بخشی سازمانی

پاورپوینت خوشه بندی فازی

تحقیق ارائه مدل بهبود كيفيت خدمات در صنايع تكنولوژي اطلاعات با استفاده از QFD، منطق فازی و ...

جزوه حسابداری بانکی

پرسشنامه استاندارد انگیزش شغلی هاکمن و اولدهام

تحقیق ارزیابی عملکرد به روش ترکیبی AHP،BSC و TOPSIS

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

sloanmruzb diary اخبار گردشگری ایران معرفی کالا فروشگاهی مدیریت تبلیغات مشاغل مختلف ایران اینجا همه چی هست کتاب مجموعه سوالات قوانین مالی و محاسباتی دانلود فیلم جدید خاطره دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سیت پوش فروش تردمیل آنلاین